logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 760751
no image

PUNETORE Njoftime pune - Xhuliano sh.p.k kerkon punetore

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

PUNETORE NJOFTIME PUNE - XHULIANO SH.P.K KERKON PUNETORE

Me dhe pa eksperience.Sigurimet transporti festat zyrtare te paguara nga firma.2 jave pushime ne vit, Bonuse per vit te ri dhe bonuse cdo muaj.Paga e kenaqshme.Jeni te mirepritur, Adresa: lagjia 14 rruga Asti gogoli prane shkolles Hasan Koci.Tel dhe whatsapp

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED