logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 763112
njoftime-Gazeta-Celesi_16783882989761087523_18721.jpg

FIZIOTERAPISTE Njoftime pune - Prime Recruitment Albani ofron mundesi punesimi ne KUWAIT, ne pozicioninTerapist/e masazhi (femra dhe meshkuj). Për tu përzgjedhur, duhet nivel B1 I gjuhës angleze dhe eksperience e meparshme me masazhet Suedeze dhe masazhet

Tirane • Albania

0

PËRSHKRIMI

FIZIOTERAPISTE NJOFTIME PUNE - PRIME RECRUITMENT ALBANI OFRON MUNDESI PUNESIMI NE KUWAIT, NE POZICIONINTERAPIST/E MASAZHI (FEMRA DHE MESHKUJ). PËR TU PËRZGJEDHUR, DUHET NIVEL B1 I GJUHËS ANGLEZE DHE EKSPERIENCE E MEPARSHME ME MASAZHET SUEDEZE DHE MASAZHET

1. trajnim profesional 1 javor në shqipëri dhe testim pas trajnimit2. kontratë e rregullt pune 4 vjeçare3. 6 ditë pune në javë4. pagë dhe bonuse në varësi të orëve të punës dhe performances5. akomodim, ushqim, transport, fatura telefonike nga kompania6. shpenzimet e transferimit mbulohen nga kompania, të interesuarit të dërgojnë cv-në e tyre në adresën tone të e-mailit

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED