logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 808588
no image

ARKITEKT NDERTIMI Njoftime pune - Kompania Paluca Group per subjektin Primo Group ofron vende pune Arkitekt ndertime

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

ARKITEKT NDERTIMI NJOFTIME PUNE - KOMPANIA PALUCA GROUP PER SUBJEKTIN PRIMO GROUP OFRON VENDE PUNE ARKITEKT NDERTIME

Te kete perfunduar studimet e larta per Arkitekture. Te kete eksperience pune ne zbatim si arkitekt. Te kete zbatuar projekte te rendesishme Interieri. Te zoteroje mire programin AutoCad. Te njohe dhe te perdore programin REVIT. Te kete njohuri mbi Eurokodin. Te kete njohuri te gjuhes angleze dhe italiane. Te kete aftesi shume te mira analitike. Te kete aftesi shume te mira planifikimi dhe organizimi pune, te interesuarit te dergojne cv me foto ne adresen, Adresa: Don Bosko

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED