logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 767118
no image

AGJENT SHITJESH Njoftime pune - Top Line sh.p.k është një kompani lider në tregun Shqiptar në fushën e tregëtimit të mobiljeve për zyra dhe shtëpi nga markat më të njohura Italiane. Duke qenë gjithnjë në përmirësim të shërbimit ndajklientëve, Top Line po

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

AGJENT SHITJESH NJOFTIME PUNE - TOP LINE SH.P.K ËSHTË NJË KOMPANI LIDER NË TREGUN SHQIPTAR NË FUSHËN E TREGËTIMIT TË MOBILJEVE PËR ZYRA DHE SHTËPI NGA MARKAT MË TË NJOHURA ITALIANE. DUKE QENË GJITHNJË NË PËRMIRËSIM TË SHËRBIMIT NDAJKLIENTËVE, TOP LINE PO

Aftësitë dhe kualifikimet:- Diplomë Universiteti.- 2-3 vite eksperiencë pune në pozicione të ngjashme, përbën avantazh eksperienca në industrinë e mobiljeve.- Aftësi shumë të mira komunikuese, koordinuese dhe inicjuese.- I aftë për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në grup,- Njohuri të gjuhës Italiane.- Njohuri të programeve MSOffice, Excel, përbën avantazh njohja e programit Autocad., -ndërvepron me klientët përmes telefonit, bisedës së drejtpërdrejtë, email-it dhe kanaleve sociale.- demonstron standart të lartë të shërbimit ndaj klientit, duke përdorur aftësi të dëgjimit proaktiv meklientin për të identifikuar saktë nevojat dhe preferencat e tij në blerje.- mëson ofertat, veçoritë dhe çmimet e produkteve dhe shërbimeve të kompanisë duke u konsultuar mekatalogët e markave të ndryshme dhe librat e çmimeve.- përdor gjuhën e dizajnit të artikujve të ekspozuar për të ndihmuar klientët të orientohen lehtësisht nëshowroom dhe ofron informacion të plotë të produktit për klientët.- qëndron i përditësuar me standardet e industrisë se mobilimit, tendencat më të fundit të shitjeve dhepraktikat më të mira.- u jep klientëve informacion të saktë në lidhje me markat e mobilieve me të cilat punohet, statusin eporosisë, opsionet e transportit dhe çështje të tjera të lidhura me shërbimin.- identifikon pengesat dhe mospërputhjet aktuale të procesit të shitjes.- përditëson skedarët e klientit sipas kërkesave specifike (elektronikë dhe në letër), përgatit preventivëtdhe korrespondencën vijuese me klientin dhe organizon informacionin e projektit të klientit.- dërgon porositë tek prodhuesi i produktit dhe mban korrespondencat përkatëse për të siguruarshërbimin e duhur dhe në kohë të klientit, deri në marrjen në dorëzim të porosive., vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e mësipërme do të kontaktohen. * top line siguron kandidatët se të dhënat personale të pranishme në cv-të e mbledhura përmes portalit online, për pozicione tëlira pune,  do të trajtohen në përputhje me ligjin 9887, datë 10.03.2008 për mbrojtjen e të dhënave personale, i ndryshuar”., të interesuarit duhet të dërgojnë një kopje të cv-së në adresën e-mail ose të kontaktojnë nënumrin celular brenda datës 15 prill 2023.

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED