Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PUNONJESE ZYRE Njoftime pune - Kompania "AXL Mobileri" Kerkon: Punonjese ne zyre per manaxhimin e porosive te klienteve.

Paga: teper e kenaqshme dhe transporti me mjetet e kompanise. |

E interesuara duhet te kete mbaruar nje dege te fakultetit te inxhinjerise, te fakult...

Botuar më 23/11/2023
teper e kenaqshme dhe transporti me mjetet e kompanise.

NDIHMES MAGAZINIER Njoftime pune - Magazine Ushqimore Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per produkte ushqimore E diela pushim. Puna 8 ore ne dite. Teelefonatat deri ne oren 16:00, deri ne 40 vjec, Adresa: Rr. Durresit", mbrapa Mullirit te vjeter

Botuar më 28/11/2023
e kenaqshme

SHOFER Njoftime pune - Magazine Ushqimore Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per produkte ushqimore E diela pushim. Puna 8 ore ne dite. Teelefonatat deri ne oren 16:00, deri ne 40 vjec, Adresa: Rr. Durresit", mbrapa Mullirit te vjeter

Botuar më 28/11/2023
e kenaqshme

NDIHMES RROBAQEPESE Njoftime pune - DEA TEXTIL Kerkojme te punesojme nje Ndihmes Rrobaqepese

Paga: e kenaqshme |

Te kete njohuri fillestare per rrobaqepese, preferohet me eksperience fasonerie ( jo kepucari), Adresa: Rr. Myslym Shyri

Botuar më 28/11/2023
e kenaqshme

PUNONJESE ZYRE Njoftime pune - Kompania "AXL Mobileri" Kerkon: Punonjese ne zyre per manaxhimin e porosive te klienteve.

Paga: Paga teper e kenaqshme dhe transporti me mjetet e kompanise. |

E interesuara duhet te kete mbaruar nje dege te fakultetit te inxhinjerise, te fakultetit politeknik ose te ekonomise.Aplikantja duhet te jete dipllomuar dhe nuk duhet te kete asnje kontakt me shkollen apo nje pune tjeter., mund te dergoni cv tuaj ne email: [email protected]

Botuar më 28/11/2023
Paga teper e kenaqshme dhe transporti me mjetet e kompanise.

SHITES KARBURANTI NJOFTIME PUNE - PIKE KARBURANTI KËRKON TË PUNËSOJË. Shites Karburanti

Paga: 50.000 lek |

Me eksperience pune. Preferohet me banim prane zones, Adresa: Rruga Kombinat - Vaqarr, Tirane

Botuar më 27/11/2023
50.000 lek

KAMARIERE Njoftime pune - CAFFE DAVNERS Kërkon të punësojë

Paga: 52.000 LEKE BRUTO |

Bonuse ne fundvit, pushime te paguara, ambjent familjare, Adresa: RRUGA : SHYQYRI DENVERI , PERBALLE SHKOLLES OSMAN MYDERIZI, Tiranë

Botuar më 27/11/2023
52.000 LEKE BRUTO
)