Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SPECIALIST

Njoftime pune - Kompani prodhimi dhe montimi fasada dyer dritare duralumin plastik

Kërkon të punësojë

Detyrat dhe Pagesa

Specialist per prodhim dhe montim dritaresh dhe fasadash , te kete dhe aftesi te mira drejtuese dhe ndihmes specialist paga ( 750 euro ) kushte te mira pune , e djela pushim , per oraret jashte orarit eshte pagese plus
1000 euro

Kontakte


Botuar më 26/05/2023

)