Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR MAGAZINE WEISS PROFIL ALBANIA Sh.p.k. me Seli ne Tirane Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga e Kenaqshme |

Te dije te mirembaje mallrat dhe sistemimin e tyre, me eksperience pune, kushte te mira pune, lutemi kandidatet nga te dergojne cv -te ne adresen e email-ose te telefonojne ne nr. e telefonit, Adresa: Rr.Kavajes,Tek Ish Misto Mame,perballe Spitalit Amerikan 3, Tiranë

Botuar më 25/11/2020
Paga e Kenaqshme

AGJENT IMMOBILIAR BILLION G&G GROUP Billion G&G Group Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme |

Billion Group vjen me një ofertë punesimi , duke ju mundësuar të punoni kushte komode dhe të përfitoni të ardhura te kenaqshme sipas performacës. Ne po rritemi çdo ditë e më shumë, prandaj në ekipit tonë nevojiten individë ambicioze dhe kërkues, të përkushtuar, të vendosur për t’u rritur profesionalisht dhe për të dhënë kontributin e tyre në tregun e pasurive të paluajtshme. Ne ofrojmë mundësi punësimi për pozicionin e Konsulentit Imobiliar.Kriteret Kualifikuese:Ø Arsim i lartë universitar.Ø Aftësi komunikimi shumë të mirë në gjuhën shqipe dhe angleze.Ø Njohuri të qytetit të Tiranës, zonave kryesore urbane.Ø Aftësi të mira komunikuese ndërpersonaleØ Të ketë patentë të kategorisë B (opsionale)Përshkrimi i pozicionit të punës:Ø Të kërkojë dhe te gjejë përmes cdo instrumenti të nevojshëm dhe të përshtatshëm, pasuri të paluajtshme (pa kufizim në lloj dhe në sasi) duke ia vënë në dispozicion të dhënat e këtyre pasurive punëdhënësit në përputhje me objektivat periodik të caktuar nga Agjensia.Ø Të kryjë bisedime, promovim të pasurive të shoqërisë me klientë potenciale me qëllim ndërmjetësimin dhe finalizimin me sukses të transaksioneve të ndryshme që kanë për objekt shitblerjen, dhënien apo marrjen me qira të pasurive të paluajtshme.Ø Të raportojë ecurinë e aktivitetit ditor, pranë përfaqesuesit të Agjensisë, duke njoftuar cdo eventualitet dhe problematike lidhur me këtë aktivitet., me ekpserience, Adresa: Prane Kullave Binjake Tirane, rruga Donika Kastrioti perballe me ambasaden e Kosoves., Tiranë

Botuar më 24/11/2020
E kenaqshme

PUNONJES SHPSF KAPITAL SECURITY Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Shertimi me çertifikate nga DPV. Pagesa sipas standarteve te ligjislacionit ne fuqi, Adresa: Rr. “Ferit Xhajko”, tek Tregu i Medresese. Orari telefonatave: 08:00-15:00

Botuar më 22/11/2020
e kenaqshme

USTA Punime Hidraulike Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

- Punetore per punime hidraulike. Me eksperience pune. Kushte pune te kenaqshme

Botuar më 22/11/2020
e kenaqshme
)