Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETOR MAGAZINE

Njoftime pune - Kompani prodhimi

Kërkon të punësojë

Kriteret

Mosha 20 - 35 vjecTe jete fleksibel dhe i shpejte ne punePuna 8 ore ne diteTransporti mundesohet nga kompania

Detyrat dhe Pagesa

70.000 lek te reja

Kontakte

Prane Doganes Tirane

Botuar më 25/05/2023

)