Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

NDIHMES MENAXHER

Makina me qera Shpata

Kërkon të punësojë

Kriteret

I Larte
Anglisht, Italisht
Kategoria B
23-30 vjec

Detyrat dhe Pagesa

Page e kenaqshme
Nese jeni ambicioz dhe kerkoni me shume nga vetja, ky eshte vendi i duhur per ju, mjafton te na kontaktoni

Kontakte

Tiranë

Botuar më 09/11/2019

)