Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MOTORRIST

FitFood ( Salad Bar )

Kërkon të punësojë

Kriteret

E diela pushim - orari 16:00 deri 21:00 , 250 leke ora = tarifa per cdo porosi ( 100 - 500 leke ne varesi te zones )

Detyrat dhe Pagesa

Super e mire + siguracion

Kontakte

Sheshi Willson
Tiranë

Botuar më 17/03/2023

)