Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PUNONJESE ZYRE Njoftime pune - Kompania"AXL Mobileri" Kerkon: Punonjese ne zyre per manaxhimin e porosive te klienteve.

Paga: Paga teper e kenaqshme dhe transporti me mjetet e kompanise. |

E interesuara duhet te kete mbaruar nje dege te fakultetit te inxhinjerise, te fakult...

Botuar më 22/02/2024
Paga teper e kenaqshme dhe transporti me mjetet e kompanise.

MOTORRIST PER SHPERNDARJE Depo farmaceutike Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa : 80.000 lek + sigurime |

Depo farmaceutike kerkon te zgjeroj stafin me motorrist per shperndarje porosish.mosha 25-40 vjeç , eksperienca e punes perben avantazh , orari : 10-18 , e diela pushim , personat e interesuar te dergojne prezantimin ose cv ne whats app, Adresa: Astir, Tiranë

Botuar më 24/02/2024
Pagesa : 80.000 lek + sigurime

MARANGOZ IDEA FURNITURE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kerkojme te punesojme marangoz ,me eksperience pune, Tiranë

Botuar më 23/02/2024
e kenaqshme

XHENERIK-MEKANIK Vende pune - AUTO SERVIS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme ose me perqindje |

Me eksperience pune , orari punes 8:00 me 17:00, Adresa: KOMUNA E PARISIT, Tiranë

Botuar më 23/02/2024
e kenaqshme ose me perqindje

LLAMARINIST Vende pune - AUTO SERVIS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme ose me perqindje |

Me eksperience pune , orari punes 8:00 me 17:00, Adresa: SAUK I VJETER, Tiranë

Botuar më 23/02/2024
e kenaqshme ose me perqindje

MAGAZINIER Oferta pune - FIRMA INTESA-CERAMICA HIDRO SANITARE Kerkon te punesoje: Magazinier te kete qene ish ushtarak

Paga: e kenaqshme+sigurime |

Kushte te mira pune, me eksperience ne kete fushe, nuk ka rendesi, Adresa: Rruga Siri Kodra

Botuar më 23/02/2024
e kenaqshme+sigurime

NDIHMES MARANGOZ Oferta pune - FIRMA INTESA-CERAMICA HIDRO SANITARE Kerkon te punesoje: Ndihmes Marangoz

Paga: e kenaqshme+sigurime |

Kushte te mira pune, Adresa: Rruga Siri Kodra

Botuar më 23/02/2024
e kenaqshme+sigurime

PUNONJESE ZYRE Njoftime pune - Kompania"AXL Mobileri" Kerkon: Punonjese ne zyre per manaxhimin e porosive te klienteve.

Paga: Paga teper e kenaqshme dhe transporti me mjetet e kompanise. |

E interesuara duhet te kete mbaruar nje dege te fakultetit te inxhinjerise, te fakultetit politeknik ose te ekonomise.Aplikantja duhet te jete dipllomuar dhe nuk duhet te kete asnje kontakt me shkollen apo nje pune tjeter., mund te dergoni cv tuaj ne email: [email protected]

Botuar më 23/02/2024
Paga teper e kenaqshme dhe transporti me mjetet e kompanise.

PUNONJESE ZYRE Njoftime pune - Kompania"AXL Mobileri" Kerkon: Punonjese ne zyre per manaxhimin e porosive te klienteve.

Paga: Paga teper e kenaqshme dhe transporti me mjetet e kompanise. |

E interesuara duhet te kete mbaruar nje dege te fakultetit te inxhinjerise, te fakultetit politeknik ose te ekonomise.Aplikantja duhet te jete dipllomuar dhe nuk duhet te kete asnje kontakt me shkollen apo nje pune tjeter., mund te dergoni cv tuaj ne email: [email protected]

Botuar më 22/02/2024
Paga teper e kenaqshme dhe transporti me mjetet e kompanise.
)