Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

STAF Njoftime pune - Qendra e biznesit GKAM Kerkon te punesoje: Financiere. Kamarier. Banakier. Recepsionist. Sanitare

Paga: te kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur m...

Botuar më 30/11/2022
te kenaqshme

LAVAZHIER Njoftime pune - Lavazh Fiori di Bosco Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page baze 70.000 leke ne muaj ose Pagese me perqindje |

Te kete eksperience pune., Adresa: Rruga Don Bosko, Fiori di Bosco

Botuar më 06/12/2022
Ofrohet page baze 70.000 leke ne muaj ose Pagese me perqindje

AGJENT SHITJESH NE TERREN Oferta pune - DEPO ONIX 2006 SHPK

Paga: 80.000 leke + siguracion + perqindje |

Depo ONIX 2006 Sh.p.k kerkon te punesoj Agjent ose Agjente shitjesh ne terren .leja e drejtimit perben avantazh , te interesuarit te kontaktojne ne numrin e poshte shenuar, Tiranë

Botuar më 05/12/2022
80.000 leke + siguracion + perqindje

MAGAZINIER Njoftime pune - Shoqeria "Kevin Construksion" shpk kerkon te punesoje staf si me poshte:

Paga: te kenaqshmke + sigurime |

Ne ofrojme kushte dhe ambiente pune te mira, eksperiencat e meparshme pune kane me perparesi. Te interesuarit ju lutem te na kontaktojne ne numrin me poshte:

Botuar më 05/12/2022
te kenaqshmke + sigurime

SEKRETARE Njoftime pune - Shoqeria "Kevin Construksion" shpk kerkon te punesoje staf si me poshte:

Paga: te kenaqshmke + sigurime |

Ne ofrojme kushte dhe ambiente pune te mira, eksperiencat e meparshme pune kane me perparesi. Te interesuarit ju lutem te na kontaktojne ne numrin me poshte:

Botuar më 05/12/2022
te kenaqshmke + sigurime

ARKETARE Njoftime pune - Shoqeria "Kevin Construksion" shpk kerkon te punesoje staf si me poshte:

Paga: te kenaqshmke + sigurime |

Ne ofrojme kushte dhe ambiente pune te mira, eksperiencat e meparshme pune kane me perparesi. Te interesuarit ju lutem te na kontaktojne ne numrin me poshte:

Botuar më 05/12/2022
te kenaqshmke + sigurime

FINANCIER Njoftime pune - Shoqeria "Kevin Construksion" shpk kerkon te punesoje staf si me poshte:

Paga: te kenaqshmke + sigurime |

Ne ofrojme kushte dhe ambiente pune te mira, eksperiencat e meparshme pune kane me perparesi. Te interesuarit ju lutem te na kontaktojne ne numrin me poshte:

Botuar më 05/12/2022
te kenaqshmke + sigurime

INXHINIER Njoftime pune - Shoqeria "Kevin Construksion" shpk kerkon te punesoje staf si me poshte:

Paga: te kenaqshmke + sigurime |

Ne ofrojme kushte dhe ambiente pune te mira, eksperiencat e meparshme pune kane me perparesi. Te interesuarit ju lutem te na kontaktojne ne numrin me poshte:

Botuar më 05/12/2022
te kenaqshmke + sigurime

JURIST Njoftime pune - Shoqeria "Kevin Construksion" shpk kerkon te punesoje staf si me poshte:

Paga: te kenaqshmke + sigurime |

Ne ofrojme kushte dhe ambiente pune te mira, eksperiencat e meparshme pune kane me perparesi. Te interesuarit ju lutem te na kontaktojne ne numrin me poshte:

Botuar më 05/12/2022
te kenaqshmke + sigurime

JURIST Njoftime pune - Shoqeria "Kevin Construksion" shpk kerkon te punesoje staf si me poshte:

Paga: te kenaqshmke + sigurime |

Ne ofrojme kushte dhe ambiente pune te mira, eksperiencat e meparshme pune kane me perparesi. Te interesuarit ju lutem te na kontaktojne ne numrin me poshte:

Botuar më 05/12/2022
te kenaqshmke + sigurime

RECEPSIONIST/E Njoftime pune - Kompania Intex Courier, lider ne sherbimin postar ne Shqiperi, kerkon te zgjeroje staf ne pozicionin vakant si me poshte:

Paga: e kenaqshme |

Kriteret:1.Te njohe paketen Office.2. Te kete aftesi te mira bashkepunuese dhe komunikuese.3. Te kete aftesi per te perballuar fluksin e punes.Pershkrimi i punes: Ky pozicion eshte pergjegjes rreth ketyre proceseve:1.Ti sherbeje klienteve sipas kerkesave te tyre, te jete fleksibel dhe i/e komunikueshem si me klientet ashtu edhe me koleget.2.Te ndertoje raporte te mira me të gjithe klientet dhe te asistoje ne zgjidhjen e kerkesave te tyre.3.Te ndermarre detyra te pergjithshme, duke perfshire email-et si dhe telefonatat. Nuk eshte e domosdoshme eksperience e meparshme., te interesuarit jane te lutur te dergojne cv ne kete e-mail: [email protected], Adresa: Rr. 5 Maji

Botuar më 05/12/2022
e kenaqshme
)