Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

INXHINIER NDERTIMI

Njoftime pune - Kompania Paluca Group per subjektin Primo Group ofron vende pune Inxhinier Ndertimi ne Kantier

Kriteret

Te interesuarit duhet te kene eksperience pune ne zbatim. Te zoteroje ne nje nivel te larte programet kompjuterike baze dhe AutoCad. Njohuri shume te mira te gjuheve te huaja. Te jete inxhinier zbatimi i licencuar

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
Te interesuarit te dergojne CV me foto ne adresen

Kontakte

Don Bosko
info.primo[email protected]
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 25/05/2023

)