Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

INSTRUKTOR WEB DESIGNER

Njoftime pune - Instituti Profesional ATC kërkon INSTRUKTOR - WEB DIZAJNER

Kriteret

Eksperiencë pune mbi 5 vite
Part Time / Full Time

Detyrat dhe Pagesa

Shume e mire

Kontakte

Rrethrrotullimi I Zogut të Zi, Tiranë
Dërgo CV në email: burimenje[email protected]
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 28/09/2023

)