Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

INSTRUKTOR AUTOSERVIS

Njoftime pune - Instituti Profesional ATC kërkon INSTRUKTOR - AUTOSERVIS

Kriteret

Eksperiencë pune mbi 5 vite
Mundësi angazhimi gjatë javës dhe fundjavë (Part Time / Full Time)

Detyrat dhe Pagesa

.

Kontakte

Rrethrrotullimi I Zogut të Zi, Tiranë
Dërgo CV në email: burimenje[email protected]
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 28/09/2023

)