Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FIZIOTERAPISTE

Njoftime pune - Prime Recruitment Albani ofron mundesi punesimi ne KUWAIT, ne pozicioninTerapist/e masazhi (femra dhe meshkuj).

PËR TU PËRZGJEDHUR, DUHET NIVEL B1 I GJUHËS ANGLEZE DHE EKSPERIENCE E MEPARSHME ME MASAZHET SUEDEZE DHE MASAZHET E INDEVE TË THELLA OSE EKSPERIENCE E MEPARSHME NE FIZIOTERAPI.

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
1. Trajnim profesional 1 javor në Shqipëri dhe testim pas trajnimit2. Kontratë e rregullt pune 4 vjeçare3. 6 ditë pune në javë4. Pagë dhe bonuse në varësi të orëve të punës dhe performances5. Akomodim, ushqim, transport, fatura telefonike nga kompania6. Shpenzimet e transferimit mbulohen nga kompania
Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën tone të e-mailit

Kontakte

Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 19/03/2023

)