Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETORE Njoftime pune - Xhuliano sh.p.k kerkon punetore

Paga: e kenaqshme |

Me dhe pa eksperience.Sigurimet transporti festat zyrtare te paguara nga firma.2 jave pushime ne vit, Bonuse per vit te ri dhe bonuse cdo muaj.Paga e kenaqshme.Jeni te mirepritur, Adresa: lagjia 14 rruga Asti gogoli prane shkolles Hasan Koci.Tel dhe whatsapp

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

AGJENT SHITJESH Njoftime pune - Top Line sh.p.k është një kompani lider në tregun Shqiptar në fushën e tregëtimit të mobiljeve për zyra dhe shtëpi nga markat më të njohura Italiane. Duke qenë gjithnjë në përmirësim të shërbimit ndajklientëve, Top Line po

Paga: e kenaqshme |

Aftësitë dhe kualifikimet:- Diplomë Universiteti.- 2-3 vite eksperiencë pune në pozicione të ngjashme, përbën avantazh eksperienca në industrinë e mobiljeve.- Aftësi shumë të mira komunikuese, koordinuese dhe inicjuese.- I aftë për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në grup,- Njohuri të gjuhës Italiane.- Njohuri të programeve MSOffice, Excel, përbën avantazh njohja e programit Autocad., -ndërvepron me klientët përmes telefonit, bisedës së drejtpërdrejtë, email-it dhe kanaleve sociale.- demonstron standart të lartë të shërbimit ndaj klientit, duke përdorur aftësi të dëgjimit proaktiv meklientin për të identifikuar saktë nevojat dhe preferencat e tij në blerje.- mëson ofertat, veçoritë dhe çmimet e produkteve dhe shërbimeve të kompanisë duke u konsultuar mekatalogët e markave të ndryshme dhe librat e çmimeve.- përdor gjuhën e dizajnit të artikujve të ekspozuar për të ndihmuar klientët të orientohen lehtësisht nëshowroom dhe ofron informacion të plotë të produktit për klientët.- qëndron i përditësuar me standardet e industrisë se mobilimit, tendencat më të fundit të shitjeve dhepraktikat më të mira.- u jep klientëve informacion të saktë në lidhje me markat e mobilieve me të cilat punohet, statusin eporosisë, opsionet e transportit dhe çështje të tjera të lidhura me shërbimin.- identifikon pengesat dhe mospërputhjet aktuale të procesit të shitjes.- përditëson skedarët e klientit sipas kërkesave specifike (elektronikë dhe në letër), përgatit preventivëtdhe korrespondencën vijuese me klientin dhe organizon informacionin e projektit të klientit.- dërgon porositë tek prodhuesi i produktit dhe mban korrespondencat përkatëse për të siguruarshërbimin e duhur dhe në kohë të klientit, deri në marrjen në dorëzim të porosive., vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e mësipërme do të kontaktohen. * top line siguron kandidatët se të dhënat personale të pranishme në cv-të e mbledhura përmes portalit online, për pozicione tëlira pune,  do të trajtohen në përputhje me ligjin 9887, datë 10.03.2008 për mbrojtjen e të dhënave personale, i ndryshuar”., të interesuarit duhet të dërgojnë një kopje të cv-së në adresën e-mail ose të kontaktojnë nënumrin celular brenda datës 15 prill 2023.

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

PUNETOR NGARKIM-SHKARKIMI Njoftime pune - Top Line sh.p.k është një kompani lider në tregun Shqiptar në fushën e tregëtimit të mobiljeve për zyra dhe shtëpi nga markat më të njohura Italiane. Top Line po kërkon kandidatë të përshtatshëm për pozicionin Pun

Paga: e kenaqshme |

Aftësitë dhe kualifikimet:- I aftë të trajtojë ngarkesa të rënda mallrash.- Komunikim shumë të mirë dhe ndjekje të udhezimeve me korrektësi., roli dhe përgjegjësitë:- shkarkon produktin nga kamioni në zonën e duhur në magazinë.- ngarkon kamionin për dërgimin e produktit tek klientët, sipas udhëzimeve.- kujdeset të mos dëmtoje produktet gjatë procesit të ngarkim shkarkimit.- siguron pastrimin e ambienteve nga paketimet, duke i depozituar mbetjet në vendet e posacme.- komunikon në mënyre korrekte me klientët dhe kolegët., top line siguron kandidatët se të dhënat personale të mbledhura përmes portalit online, për pozicione të lira pune,  do të trajtohen në përputhje me ligjin 9887, datë 10.03.2008. për mbrojtjen e të dhënave personale, i ndryshuar”., të interesuarit duhet të kontaktojnë në numrin e celularit. vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e mësipërme do të kontaktohen.

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

ASISTENTE EKZEKUTIVE Njoftime pune - Top Line sh.p.k është një kompani lider në tregun Shqiptar në fushën e tregëtimit të mobiljeve për zyra dhe shtëpi nga markat më të njohura Italiane. Duke qenë gjithnjë në përmirësim të shërbimit ndajklientëve, Top Lin

Paga: e kenaqshme |

Aftësitë dhe kualifikimet:? Diplomë Universiteti? Eksperienca e mëparshme në pozicione të ngjashme përbën avantazh.? Aftësi të shkëlqyera komunikimi me shkrim dhe verbal.? Aftësi të menaxhimit të kohës dhe vëmendje ndaj detajeve.? Aftësi organizative dhe kryerjen e disa detyrave njëkohësisht.? Njohuri të gjuhës Italiane.? Njohuri të programeve MSOffice, Excel, PPT., roli dhe përgjegjësitë:? ndihmon administratorin me detyrat e përgjithshme që nevoiten për funksionimin e përditshëm tëbiznesit duke kryer një shumëllojshmëri detyrash administrative, përfshirë organizimin edokumentacionit, hartimin dhe përgatitjen e korrespondencave të ndryshme, plotësimin e raporteve tëshpenzimeve, etj.? ndihmon administratorin në përgatitjen e materialeve të takimit me klientët, mbajtjen e shënimeve tëprogresit të takimeve dhe çështjeve vijuese dhe e mban atë të mirë informuar mbi angazhimet eardhshme.? përditëson skedarët e klientit sipas kërkesave specifike, përgatit korrespondencën vijuese dheorganizon informacionin e projektit të klientit.? mëson dhe përdor gjuhën e dizajnit të artikujve të ekspozuar për të ndihmuar klientët të orientohenlehtësisht në showroom.? sipas rastit, dërgon porositë tek prodhuesi i produktit dhe mban korrespondencat përkatëse për tësiguruar shërbimin e duhur dhe në kohë të klientit, deri në marrjen në dorëzim të porosive.? menaxhon detyrat e caktuara me një nivel të lartë konfidencialiteti dhe diskrecioni.? planifikon, koordinon, organizon dhe ndihmon në takime dhe evente të ndryshme. vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e mësipërme do të kontaktohen., të interesuarit duhet të dërgojnë një kopje të cv-së në adresën [email protected] ose të kontaktojnë nënumrin e celularit brenda datës 15 prill 2023.

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

SHITES KARBURANTI NJOFTIME PUNE - PIKE KARBURANTI KËRKON TË PUNËSOJË. Shites Karburanti

Paga: 50.000 lek |

Me eksperience pune. Preferohet me banim prane zones, Adresa: Rruga Kombinat - Vaqarr, Tirane

Botuar më 25/03/2023
50.000 lek

AGJENT SHITJESH Njoftime pune - WEISS PROFIL ALBANIA Sh.p.k. me Seli ne Tirane Me aktivitet ne fushen e profileve plastike dhe te aluminit Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e Kenaqshme |

Gjuhet e preferuara Turqisht ose Bullgarisht, lutemi kandidatet nga te dergojne cv -te ne adresen e email-ose te telefonojne ne nr. e telefonit, Adresa: Rr.Kavajes,Tek Ish Misto Mame,perballe Spitalit Amerikan 3, Tiranë

Botuar më 24/03/2023
e Kenaqshme

PUNETOR MAGAZINE Njoftime pune - WEISS PROFIL ALBANIA Sh.p.k. me Seli ne Tirane Me aktivitet ne fushen e profileve plastike dhe te aluminit Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e Kenaqshme |

Arsimi: i mesem, kushte te mira pune, (ne profile alumini dhe pvc), e shtune - e diele pushim, lutemi kandidatet nga te dergojne cv -te ne adresen e email-ose te telefonojne ne nr. e telefonit nga ora 08.00 - 16.30, Adresa: Rr.Kavajes,Tek Ish Misto Mame,perballe Spitalit Amerikan 3, Tiranë

Botuar më 24/03/2023
e Kenaqshme

BABY SITTER Njoftime pune - Kerkohet Babysiter, Tirane afer TEG

Paga: shume e kenaqshme |

Orari 17:30-21:00 nga e Hena ne te Premte, dita e shtune pushim dhe dita e djele 9:30-18:00. Kerkohet mundesisht mesuese ose prikologe qe te kujdeset per nje femije 3 vjec, te vizatoje, lojra dhe aktivitete te tjera per femije. Kandidatet e interesuara te shkruajne mesazh ne numerin e telefonit

Botuar më 23/03/2023
shume e kenaqshme

SPECIALIST Njoftime pune - Kompani prodhimi dhe montimi fasada dyer dritare duralumin plastik Kërkon të punësojë

Paga: 800 euro + sigurime |

Ose puntor eshte paga 350 euro + sigurime , kushte te mira pune , e djela pushim , per oraret jashte orarit eshte pagese plus

Botuar më 23/03/2023
800 euro + sigurime

SHITESE Njoftime pune - Butik Veshje. Kerkohet Shitese

Paga: 40.000 Leke Total/muaj I diskutueshem plus perqindje mbi shitjet- |

Mosha: 30-45 vjec. Puna:6- 8 ore pune/dite. Kushte shume te mira pune., Adresa: Rruga Myslym Shyri

Botuar më 22/03/2023
40.000 Leke Total/muaj I diskutueshem plus perqindje mbi shitjet-
)