Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SPECIALIST Njoftime pune - Kompani prodhimi dhe montimi fasada dyer dritare duralumin plastik Kërkon të punësojë

Paga: Varjojne nga 700 euro deri ne 1200 euro ne baze te kualifikimit perkates , |

Specialist per prodhim dhe montim dritaresh dhe fasadash , dhe ndihmes specialist te kete dhe aftesi te mira drejtuese kushte te mira pune , e djela pushim , per oraret jashte orarit eshte pagese plus

Botuar më 07/06/2023
Varjojne nga 700 euro deri ne 1200 euro ne baze te kualifikimit perkates |

LAVAZHIER Njoftime pune - LAVAZH kerkon te punesoje: Lavazhier

Paga: 80.000 leke rroge baze ne muaj+sigurime te paguara |

Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Don Bosko".

Botuar më 06/06/2023
80.000 leke rroge baze ne muaj+sigurime te paguara

MENAXHER KLIENTESH PUNË TIRANA https://punetirana.com/

Paga: 400 Euro |

Vende vakante për kategorinë agjent shitjeshme eksperienc paga 350-500 euro1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë: [email protected]

Botuar më 06/06/2023
400 Euro
)