Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR MAGAZINE Njoftime pune - Kompani prodhimi Kërkon të punësojë

Paga: 70.000 lek te reja |

Mosha 20 - 35 vjecTe jete fleksibel dhe i shpejte ne punePuna 8 ore ne diteTransporti mundesohet nga kompania, Adresa: Prane Doganes Tirane

Botuar më 04/06/2023
70.000 lek te reja

INXHINIER NDERTIMI Njoftime pune - Kompania Paluca Group per subjektin Primo Group ofron vende pune Inxhinier Ndertimi ne Kantier

Paga: e kenaqshme |

Te interesuarit duhet te kene eksperience pune ne zbatim. Te zoteroje ne nje nivel te larte programet kompjuterike baze dhe AutoCad. Njohuri shume te mira te gjuheve te huaja. Te jete inxhinier zbatimi i licencuar, te interesuarit te dergojne cv me foto ne adresen, Adresa: Don Bosko

Botuar më 04/06/2023
e kenaqshme

ARKITEKT NDERTIMI Njoftime pune - Kompania Paluca Group per subjektin Primo Group ofron vende pune Arkitekt ndertime

Paga: e kenaqshme |

Te kete perfunduar studimet e larta per Arkitekture. Te kete eksperience pune ne zbatim si arkitekt. Te kete zbatuar projekte te rendesishme Interieri. Te zoteroje mire programin AutoCad. Te njohe dhe te perdore programin REVIT. Te kete njohuri mbi Eurokodin. Te kete njohuri te gjuhes angleze dhe italiane. Te kete aftesi shume te mira analitike. Te kete aftesi shume te mira planifikimi dhe organizimi pune, te interesuarit te dergojne cv me foto ne adresen, Adresa: Don Bosko

Botuar më 04/06/2023
e kenaqshme

PUNONJES PARKIMI Njoftime pune - Parkim Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+bakshishe |

Te kete patente makine (te dije ti japi makinesi).Mosha mbi 40 vjec., Adresa: Rr. "Myslym Shyri", prane shkolles Pjeter Budi

Botuar më 02/06/2023
e kenaqshme+bakshishe
)