Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

KAMARIER/E Garden bar Kërkon të punësojë

Paga: Paga mbi nivelin e tregut+sigurime |

Me eksperience pune, ambjent komod dhe familjare, Adresa: Blv Bajram Curri, Prane Dip...

Botuar më 07/10/2019
Paga mbi nivelin e tregut+sigurime

KAMARIER BAR PRINCESS ( LOKAL FAMILJARE) Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, me eksperience pune. mundesi punesimi dhe per studente turni ii- te, Adresa: Rr. “Dibres”, Tek Selvia, Mbrapa universitetit aldent, Tiranë

Botuar më 14/10/2019
e kenaqshme

NDIHMES KAMARIER Piceri Neri Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 14/10/2019
e kenaqshme

KAMARIER Serenata Korcare Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Tiranë

Botuar më 14/10/2019
e kenaqshme

BANAKIERE TELEKOM LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Ibrahim Rugova", vila Telekom

Botuar më 14/10/2019
e kenaqshme

KAMARIERE TELEKOM LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Ibrahim Rugova", vila Telekom

Botuar më 14/10/2019
e kenaqshme

MENAXHER TELEKOM LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Ibrahim Rugova", vila Telekom

Botuar më 14/10/2019
e kenaqshme

BARIST TELEKOM LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Ibrahim Rugova", vila Telekom

Botuar më 14/10/2019
e kenaqshme

BANAKIER/E SeSam Lounge Bar Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune. Puna turni II-te, Adresa: Kompleksi Kontakt, tek 21 dhjetori, tek sportklub Partizani

Botuar më 14/10/2019
shume e kenaqshme

PJATALARESE Restorant Shoqeria Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Me eksperience pune ne kuzhinen tradicionale shqiptare dhe italiane, Adresa: Prane farmacise 10, rr. Bardhyl, Tiranë

Botuar më 14/10/2019
Page e kenaqshme

SANITARE Restorant Shoqeria Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Me eksperience pune ne kuzhinen tradicionale shqiptare dhe italiane, Adresa: Prane farmacise 10, rr. Bardhyl, Tiranë

Botuar më 14/10/2019
Page e kenaqshme
)