Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHPERNDARES

VENDE PUNE - ALAR FOOD SERVICE

kerkon te punesoje: Shperndarese ushqimi ne banak

Kriteret

Nje dite ne jave pushim

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Spitali Hygeia
Tiranë

Botuar më 27/05/2023

)