Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHPERNDARES

VENDE PUNE - Alar Fast Casual Restaurant

kerkon te punesoje: Shpendarese ushqimi ne spital

Detyrat dhe Pagesa

Puna me turne, Turni I 06:30 - 14:30. Turni II 13:00 - 21:00.Te kete aftesi te mira komunikuese
E Kenaqshme
OFROHEN KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

Kontakte

Spitali Amerikan 3, Rr. Sabaudin Gabrani
Tiranë

Botuar më 27/05/2023

)