Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SANITARE

VENDE PUNE - Alar Fast Casual Restaurant

Kërkon të punësojë

Detyrat dhe Pagesa

Puna me turne, Turni i pare 08:00 - 16:00.Turni i dyte 13:00 - 21:00
E Kenaqshme
OFROHEN KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

Kontakte

Spitali Amerikan 3, Rr. Sabaudin Gabrani
Tiranë

Botuar më 27/05/2023

)