Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SANITARE

Njoftime pune - NASSAU DHERMI, kerkon te punesoj staf: Sanitar/e

Kriteret

Akomodimi dhe Ushqimi mbulohet nga kompania. Puna Maj-Shtator 2023

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte


Botuar më 19/03/2023

)