Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SANITARE

Hoteleri

Kërkon të punësojë

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
Me eksperience pune , puna me dy turne , 8 orarsh ,

Kontakte

Ne selite
Tiranë

Botuar më 30/06/2020

)