Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETORE Njfktime pune - Punishtja Pete Tradicionale ‘Lloshi’ Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Punetore me ose pa eksperience per te hapur pete.Kushtet dhe paga shume e mire, adresa prane kryqezimit te Vasil Shantos.Nje mundesi shume e mire punesimi ju pret!, per me teper, zonjat e interesuar te me dergojne nje sms me te dhenat tuaja baze ne nr

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

BALERINA Njoftime pune -CLUB SHQIPONJA 1 NE TIRANE KERKON STAF

Paga: E Kenaqshme |

Profesioniste ose jo, kushte te mira pune, Adresa: Sheshi Wilson, perball postes nr 8

Botuar më 26/03/2023
E Kenaqshme

SANITARE Njoftime pune - CLUB SHQIPONJA 1 NE TIRANE KERKON STAF

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Sheshi Wilson, perballe postes nr 8

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

HOSTESS Njoftime pune -CLUB SHQIPONJA 1 NE TIRANE KERKON STAF

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Sheshi Wilson, perball postes nr 8

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

BANAKIER/E Njoftime Pune - CLUB SHQIPONJA 1 NE TIRANE KERKON STAF

Paga: E Kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Sheshi Wilson, perballe postes nr 8, Tiranë

Botuar më 26/03/2023
E Kenaqshme

FRONT DESK RECEPSION SALT TIRANA Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Diplomë Bachelor në hoteleri ose të ngjashme;• Eksperience e meparshme si Përgjegjës Recepsioni;• Minimumi 2 vjet eksperiencë ne Recepsion, Front Desk;• Kuptimi i mirë i procedurave dhe praktikave në industrinë e mikpritjes;• Aftësi të forta organizative dhe menaxhuese të kohës;• Aftësia për të ofruar shërbim cilesor ndaj klientit;• Aftësi të mira drejtuese dhe trajnimi;• Njohuri të mira të MS Office, veçanërisht Excel dhe Word;• Aftësi në gjuhën angleze., • përcaktimi dhe zbatimi i objektivave dhe procedurave të recepsionit;• kujdesi për ankesat dhe pyetjet e mysafirëve dhe ofrimi i një shërbimi cilesor ndaj klientit;• sigurimi që tavolina e pritjes dhe zona e pritjes të mbahen të pastra dhe të organizuar;• mbikëqyrja e stafit dhe e të gjitha aktiviteteve, duke përfshirë rezervimet, takimet, telefonatat dhe email-et;• vëzhgimi dhe matja e performancës së stafit të recepsionit;• marrja e telefonatave, kryerja e rezervimeve dhe verifikimi i rezervimeve ekzistuese;• sherben si ure lidhëse midis menaxherit të pergjithshem dhe punonjësve të recepsionit;• menaxhimi i te gjitha rezervimet duke u siguruar që ekipi po i përpunon të gjitha kërkesat me saktësi;• asistimi ne rekrutimin dhe trajnimin e stafit, për të siguruar nje fuqi punëtore të aftë dhe te motivuar;• udhëheqja, monitorimi, motivimi dhe frymëzimi i ekipit, duke ofruar udhëzime dhe mbështetje;• rishikimi i kerkesave për uniformë dhe gjetja e uniformave të reja, nëse është e nevojshme;• sigurimi që ekipi të jetë i veshur siç duhet dhe të projektojë një imazh profesional në çdo kohë • prodhimi i raporteve mujore për të siguruar që menaxheri të marre informacionin e duhur në menyrë të saktë dhe në kohën e duhur;• rishikimi dhe përmirësimi i vazhdueshëm i shërbimeve të mirëseardhjes;• zgjidhja e problemeve të mysafirëve shpejt, me efikasitet dhe me mirësjellje;• kryen rregullisht takime me personelin dhe kujdeset per cdo kërkesë të grupit, duke i transmetuar ato, nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me revo hospitality group, jeni te mirëpritur të dorëzoni cv tuaj në adresën e email-it ose ne tel

Botuar më 26/03/2023
Pagese konkuruese ne treg

KUZHINIER SALT Tirana Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

? Diplomë profesionale në Kulinari, Shkolle Kuzhine ose fusha te ngjashme, trajnime të ndryshme;? Aftësi për zgjidhjen e problemeve në mënyrë eficente;? Aftësi të mira në menaxhimin e kohës;? Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e;? Etikë profesionale dhe gjithmonë i/e gatshëm.? Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e,? Aftësi shumë të mira menaxheriale,? Aftësi shumë të mira komunikuese, ? përgjegjës për furnizimin e kuzhinës me të gjitha produktet e nevojshme për gatime ditore;? përgatit të gjitha artikujt ushqimore sipas metodave dhe recetave të përcaktuara nga shefi i kuzhinës;? ndihmon shefin e kuzhinës dhe kuzhinierin në pergatitjen e ushqimit; ? pergjegjës për larjen e perbëresvë të gatimit dhe parapergatitjen e tyre;? siguron përputhjen me të gjitha rregulloret e shëndetit dhe sigurisë brenda zonës së kuzhinës, nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me revo hospitality group, jeni te mirëpritur të dorëzoni cv tuaj në adresën e email-it ose ne tel

Botuar më 26/03/2023
Pagese konkuruese ne treg

MENAXHER OPA – Greek Street Food kerkon Menaxher/e njesie Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Eksperiencë e mëparshme si Menaxher/e eshte nje plus;• Aftësi te forta drejtuese dhe motivuese;• Njohuri të gjera për ushqimet dhe pijet që njesia ofron;• Aftësi për zgjidhjen e problemeve ne mënyrë eficente, • menaxhon dhe mbikëqyr të gjithë funksionimin e njesise;• ushqen një mjedis pune pozitiv;• pergjigjet me efikasitet dhe saktesi ndaj cdo ankesave te klientëve;• organizon dhe mbikëqyr turnet;• vlerson performancën e stafit dhe i udhezon për një performance sa më të mirë;• kujdeset per imazhin e njesise duke sugjeruar menyra për ta permiresuar atë;• trajnon punonjesit e rinj dhe aktuale per praktikat e duhura te sherbimit ndaj klientit;, nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me revo hospitality group, jeni te mirëpritur të dorëzoni cv tuaj në adresën e email-it ose ne tel

Botuar më 26/03/2023
Pagese konkuruese ne treg

SANITARE OPA – Greek Street Food Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Të jetë e pastër dhe e regullt.• Të realizoje të gjitha detyrat që i ngarkohen.• Të jetë korrekte me oraret.• Të përkushtohet per të patur një punë sa me të mirë, nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me revo hospitality group, jeni te mirëpritur të dorëzoni cv tuaj në adresën e email-it ose ne tel

Botuar më 26/03/2023
Pagese konkuruese ne treg

ARKETAR/E OPA – Greek Street Food Kërkon të punësojë

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Minimalisht 1 vit përvojë pune;• Diplomë e shkollës së mesme;• Aftësi të shkëlqyera komunikimi;• Disponueshmërinë për të punuar në turne të ndryshme, duke përfshirë edhe fundjavat, • mirëpret klientët dhe ndihmon në përcaktimin e porosive të tyre;• identifikon në mënyrë të saktë vaktet e porositura nga çdo klient;• sigurohet që të gjitha porositë tu dorëzohen klientëve në kohën e duhur;• përgjegjëse për llogaritjen dhe realizimin e pagesave nga klientët;• rakordon arken ne fillim dhe perfundim te turnit dhe mban shenim arsyet e mosrakordimit te vleres;• kontrollon produktet nese jane aktive ne sistemin e baboon-it. c’aktivizon produktet e munguara me aprovimin e menaxherit;• sistemon banakun duke vendosur ne vendet perkatese mjetet e punes;• kontrollon nese gjate turnit perkates nuk mungon baza materiale si çantat e letres, serviset, leter kase, leter printer;• vendos produktet ne frigoriferet mural dhe frigoriferet rezerve;• sistemon paketimet e produkteve ne vendin perkates.• merr porosin me telefon,raporton ne grup te wp per porosi te vonuara., nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me revo hospitality group, jeni te mirëpritur të dorëzoni cv tuaj në adresën e email-it ose ne tel

Botuar më 26/03/2023
Pagese konkuruese ne treg
)