Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

NDIHMES KUZHINIER

VENDE PUNE - AlAr tek Raiffeisen KiKa

Kërkon të punësojë

Kriteret

E shtune e diel pushim

Detyrat dhe Pagesa

E Kenaqshme
OFROHEN KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

Kontakte

Raiffeisen Kika
Tiranë

Botuar më 27/05/2023

)