Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

NDIHMES KUZHINIER

VENDE PUNE - Alar Fast Casual Restaurant

kerkon te punesoje: Ndihmes Kuzhinier per burger / Ndihmes Kuzhinier per Krepa & Waffles / Ndihmes Kuzhinier per Pasta & Risotto / Ndihmes Kuzhinier per Zgare & Fritura

Detyrat dhe Pagesa

E diskutueshme
OFROHEN KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

Kontakte

Sheshi Wilson
Tiranë

Botuar më 27/05/2023

)