Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

KAMARIERE Njoftime pune - BAR DEUS BISTRO

Paga: 40.000 leke |

Orari punes: Paradite. * Dreka ofrohet nga kompania. * E diela pushim.

Botuar më 16/02/2024
40.000 leke

STAF Njoftime pune - Qendra e biznesit GKAM Kerkon te punesoje: Shofer/Manovrator Vinci. Shofer per Makineri Ndertimi me 4 akse

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kish...

Botuar më 16/02/2024
e kenaqshme

KAMARIER BARI PUNË TIRANA

Paga: 45 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Orari 07:00-15:00 dhe 15:00-23:00

Botuar më 22/02/2024
45 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

NDIHMES KUZHINIER/E PUNË TIRANA

Paga: 70 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Ndihmes kuzhiniereorari me alternim, 8 ore pune1 dite pushimi ne jave, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
70 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

SHITESE BANAKU PUNË TIRANA

Paga: 60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Përmbledhja e pozicionit: qëllimi kryesor i këtij pozicioni është ofrimi i shërbimit me efikasitet dhe efiçense ndaj klientëveduke mirëmbajtur hapësirën që ka në përgjegjësi;puna e përditshme e këtij pozicioni konsiston në sistemimin e produkteve në banakdhe shitjen e tyre në të gjithë hapësirën promocionale që i përket departamentit.detyra dhe përgjegjësi:- njohja shumë e mirë e produkteve dhe e funksionit të tyre, magazinës së sektorit të tij/saj dhe e gjithë dyqanit në tërësi;- mbajtja pastër dhe e rregullt e banakëve dhe magazinës;- kontrolli i produkteve para se të ekspozohen duke u siguruar se etiketat, barkodet, çmimet, etj. janë brenda standardeve të shitjes;- mbajtja e datave të skadencës të sektorit përkatës;- prezantimi i produkteve specifike duke i mirëmbajtur testerat;- marrja pjesë në inventaret e sektorit;- zotërimi i njohurive të gjëra për stokun aktual të sektorit përkatës;- mirësjellja dhe komunikimi i duhur me klientët dhe kolegët, etj.kërkesat:a. edukimi:të zotërojë diplomë të shkollës së mesme.b.eksperiencat e punës: preferohet te kete eksperiencë të ngjashme pune.d. aftesi të tjera:-aftësi për te punuar në skuadër;-aftësi për të operuar me të gjitha pajisjet për kryerjen e punës;-aftësi për t’i siguruar klientit një shërbim efikas në situata të ndryshme pune., Tiranë

Botuar më 22/02/2024
60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

KAMARIER/E Njoftime pune - DARIO’S BAR Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 leke |

Me eksperience pune. Nje dite pushim ne jave. Puna turni I, Adresa: Rr. “Fortuzit”, prane Ministrise se Drejtesise

Botuar më 22/02/2024
30.000 leke

BANAKIER/E Njoftime pune - Police Academy Bar Kërkon të punësojë

Paga: fillon 50.000+sigurime |

Me eksperience., kushte te mira pune, Adresa: Akademia e policise, Sauk

Botuar më 22/02/2024
fillon 50.000+sigurime

KAMARIER Njoftime pune - Bar Orio Kerkon te punesoje: Kamarier

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune. Puna 8-ore ne dite., Adresa: Porcelan, Rruga "Xhanfize Keko"

Botuar më 22/02/2024
e kenaqshme

MOTORRIST Njoftime pune - BOCCONCINO LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: Shume e mire |

Me ose pa motorr, kushte shume te mira, Adresa: Rruga Myslym Shyri, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
Shume e mire

KAMARIER/E Njoftime pune - Bocconcino Resto Lounge Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune, kushte shume te mira ., Adresa: Rruga Myslym Shyri, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
e kenaqshme

SANITARE Njoftime pune - Bocconcino Resto Lounge Kërkon të punësojë

Paga: Pagese e kenaqshme |

Turni i pare, kushte shume te mira ., Adresa: Rruga Myslym Shyri, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
Pagese e kenaqshme

BANAKIER/E Njoftime pune - Bar Orio Kerkon te punesoje: Banakier/e

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune. Puna 8-ore ne dite., Adresa: Porcelan, Rruga "Xhanfize Keko"

Botuar më 22/02/2024
e kenaqshme
)