Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KAMARIER

VENDE PUNE - ALAR FOOD SERVICE

Kërkon të punësojë

Kriteret

Puna me turne.Te jete I komunikueshem

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Spitali Hygeia
Tiranë

Botuar më 27/05/2023

)