Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KAMARIER

Portal pune - ALAR FOOD SERVICE

Kriteret

Puna turni 1-re.Orari 07:00 - 15:00

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Tek Spitali Amerikan 2
Tiranë

Botuar më 19/03/2023

)