Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KAMARIER

Portal pune - ALAR FOOD SERVICE

Kriteret

Puna turni 3-te.Orari 00:00 - 08:00

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Tregu agro ushqimor
Tiranë

Botuar më 19/03/2023

)