Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KAMARIER/E Vende te lira pune nga - KANTINA DUKA

Paga: Paga e kenaqshme |

Me experience, kushtet e punes shume te mira, 1 dite ne jave pushim, transporti mbulohet nga ne, te interesuarit te kontaktojne:, Adresa: Lalez, Ishem, Durres, Durrës

Botuar më 28/09/2021
Paga e kenaqshme

NDIHMES KAMARIER/E Vende te lira pune nga - KANTINA DUKA

Paga: Paga e kenaqshme |

Me experience, kushtet e punes shume te mira, 1 dite ne jave pushim, transporti mbulohet nga ne, te interesuarit te kontaktojne:, Adresa: Lalez, Ishem, Durres, Durrës

Botuar më 28/09/2021
Paga e kenaqshme

KUZHINIER/E Vende te lira pune nga - KANTINA DUKA

Paga: Paga e kenaqshme |

Me experience, kushtet e punes shume te mira, 1 dite ne jave pushim, transporti mbulohet nga ne, te interesuarit te kontaktojne:, Adresa: Lalez, Ishem, Durres, Durrës

Botuar më 28/09/2021
Paga e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIER/E Vende te lira pune nga - KANTINA DUKA

Paga: Paga e kenaqshme |

Me experience, kushtet e punes shume te mira, 1 dite ne jave pushim, transporti mbulohet nga ne, te interesuarit te kontaktojne:, Adresa: Lalez, Ishem, Durres, Durrës

Botuar më 28/09/2021
Paga e kenaqshme

SANITARE Vende te lira pune nga - KANTINA DUKA

Paga: Paga e kenaqshme |

Me experience, kushtet e punes shume te mira, 1 dite ne jave pushim, transporti mbulohet nga ne, te interesuarit te kontaktojne:, Adresa: Lalez, Ishem, Durres, Durrës

Botuar më 28/09/2021
Paga e kenaqshme

BANAKIER/E OFERTE PUNE NGA ALAR CATERING Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqeshme + siguracion + bonus |

Turni 1-re, Turni 2-te, Turni 3-te, te kete eksperiece te meparshme pune, te kete aftesi komunikimi dhe organizimi me stafin, te interesuarit te kontaktojne ne whatsapp ne nr:, Adresa: tregu agro ushqimor, rruga dytesore poshte spitalit hygea, Tiranë

Botuar më 28/09/2021
e kenaqeshme + siguracion + bonus

KAMARIER/E OFERTE PUNE NGA ALAR CATERING Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqeshme + siguracion + bonus |

Turni 1-re, Turni 2-te, Turni 3-te, te kete eksperiece te meparshme pune, te kete aftesi komunikimi dhe organizimi me stafin, te interesuarit te kontaktojne ne whatsapp ne nr:, Adresa: tregu agro ushqimor, rruga dytesore poshte spitalit hygea, Tiranë

Botuar më 28/09/2021
e kenaqeshme + siguracion + bonus

BANAKIER/E Oferte pune nga BAR KAFE FLORI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Allias, Rr. "Niko Avrami", prane shkolles Bashkuar

Botuar më 27/09/2021
e kenaqshme

KAMARIER Njoftime pune nga Bar Dublex Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Rr. "Tefta Tashko", prane Gjimnazit "Ismail Qemali"

Botuar më 27/09/2021
e kenaqshme

BABY SITTER Oferte pune nga BAR KAFE LODRA PER FEMIJE BLINI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme plus siguracion |

Te meret me femijet ne kendin e lojrave. Puna part time ose dy here nga 4 ore., Adresa: Laprake

Botuar më 27/09/2021
e kenaqshme plus siguracion
)