Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KAMARIER

Njoftime pune - Bar Kafe Laurent

Kërkon të punësojë

Kriteret

* Puna me 2 turne ose vetem turni II.

Detyrat dhe Pagesa

** Ofrohet pagese dhe kushte shume te mira pune.

Kontakte

Tek Piaca, mbas Muzeumit Kombetar.

Botuar më 28/09/2023

)