Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KAMARIER/E

Njoftime pune - Bar Dublex

Kërkon të punësojë

Kriteret

Kushte te mira pune

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Bulevardi Bajram Curri, Rr. "Tefta Tashko", prane Gjimnazit "Ismail Qemali"

Botuar më 26/05/2023

)