Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KAMARIER/E

BAR KAFE PALMA

Kërkon të punësojë

Kriteret

Puna turni I dhe II. Mosha deri ne 25 vjeç

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rr. “Njazi Meka”, poshte shkolles se Bashkuar

Botuar më 11/10/2019

)