Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Stockholm Lounge bar Kërkon të punësojë Kamarier/e

Preferohet Femer. Me ose pa eksperience pune. Puna turni I dhe II. Ofrohet pagese e k...

Botuar më 14/09/2019

STOCHOLM LOUNGE Kërkon të punësojë Banakiere

(femer). Me eksperience pune. Puna turni I dhe II. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kus...

Botuar më 14/09/2019

Zgara Korcare Liqeni Kërkon të punësojë Ndihmes kamarier/e

Kontrata: Kohe e plote |

Zgara korcare kerkon te punesoje ndihmes kamarier ose ndihmes kamariere te disponueshem per te dyja turnet paga dhe kushtet e kenaqshme, Tiranë, Adresa: rruga sami frasheri tek hyrja diges liqenit artificial perball qendres nobis, restorant zgare piceri

Botuar më 15/09/2019

Bar Caffe Polis Kërkon të punësojë Banakier/e

Rroga e kenaqshme. Kushte te mira pune., Adresa: Rr.Medar shtylla, Tek lulishtja e Komunes se Parisit

Botuar më 15/09/2019

DIFI CLUB Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 15/09/2019

DIFI CLUB Kërkon të punësojë Mikpritese

/Hostess. Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 15/09/2019

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 15/09/2019

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Mikpritese

/Hostess. Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 15/09/2019

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Kamariere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 15/09/2019

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Balerine

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 15/09/2019

4 ELEMENTS CLUB Vlore Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Vlore

Botuar më 15/09/2019

DIFI CLUB Kërkon të punësojë Punonjese

-Vajza per shitjen e luleve. Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 15/09/2019