Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

NDIHMES KUZHINIER/E Lounge Da Capo Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+siguracion |

Kushte te mira pune, Adresa: Prane Qendres Kristal Center, Komuna parisit

Botuar më 26/05/2020
e kenaqshme+siguracion

KUZHINIER/E Lounge Da Capo Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+siguracion |

Kushte te mira pune, Adresa: Prane Qendres Kristal Center, Komuna parisit

Botuar më 26/05/2020
e kenaqshme+siguracion

BANAKIER/E Loi Lounge Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Liqeni Thate

Botuar më 28/05/2020
e kenaqshme

KAMARIERE Mr.Coffee Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperiencë pune (jo më pak se1 vit), Adresa: Kompleksi Delijorgji, Rr. "Kavajes"

Botuar më 28/05/2020
e kenaqshme

BANAKIERE Mr.Coffee Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperiencë pune (jo më pak se1 vit), Adresa: Kompleksi Delijorgji, Rr. "Kavajes"

Botuar më 28/05/2020
e kenaqshme

PASTRUESE Bar Pasticeri Vittoria Kërkon të punësojë

Paga: 25.000 leke |

Paga 25.000 leke +sigurimet , orari i plote,, Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta prane Gjykates se rrethit, Tiranë

Botuar më 27/05/2020
25.000 leke

NDIHMES KUZHINIER ALAR FOOD & SERVICE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + siguracione |

Turni I 06.00-14.00, turni II 14.00-22.00, me eksperience te meparshme pune, te kete aftesi te mira komunikimi dhe organizimi me stafin, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Spitali Hygea, Tiranë

Botuar më 27/05/2020
e kenaqshme + siguracione

KREPIER/E ALAR FOOD & SERVICE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + siguracione |

Me eksperience te meparshme pune, te kete aftesi te mira komunikimi dhe organizimi me stafin, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Spitali Hygea, Tiranë

Botuar më 27/05/2020
e kenaqshme + siguracione

KUZHINIER ALAR FOOD & SERVICE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + siguracione |

Pastash, me eksperience te meparshme pune, te kete aftesi te mira komunikimi dhe organizimi me stafin, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Spitali Hygea, Tiranë

Botuar më 27/05/2020
e kenaqshme + siguracione

PICIER ALAR FOOD & SERVICE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, te kete aftesi te mira komunikimi dhe organizimi me stafin, kushte shume te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Spitali Hygeia, Tiranë

Botuar më 27/05/2020
e kenaqshme

KASIERE EASY market Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + siguracione |

Te interesuarit te kontaktojme ne numrin e poshte shenuar, Adresa: Liqeni thate, Tiranë

Botuar më 27/05/2020
e kenaqshme + siguracione

KAMARIER BAR KAFE DUBLEX Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Perballe shkolles "Ismail Qemali", poshte Ministrise se Jashtme

Botuar më 26/05/2020
e kenaqshme
)