Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

BARIST Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” sh.a Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Barist/Banakier. Ju ofrojmë mundësi shumë të mira për karrierën tuaj, kushte të mira punedhe shpërblim të kënaqshëm, rregulla transparente, siguri në punë dhenatyrisht punësim të garantuar nga një kompani e fuqishme. 1) Gjinia: Mashkull;2) Mosha: 21-30 vjeç;3) Eksperienca: Minimum 2-3 vite (avantazh ata të cilët kanë ndjekur një kurspër kokteil);4) Nivel mesatar i gjuhës Angleze;5) Paraqitje në nivel maksimal;6) Aftësi dhe standarde të larta shërbimi tek klientët;7) Edukimi: Shkolla e Mesme.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Barist/Banakier” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 25/05/2020
e kenaqshme

KAMARIERE Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” sh.a Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kërkesat:1) Gjinia: Femër;2) Mosha: Deri 28 vjeç;3) Eksperienca: Minimum 2-3 vite;4) Nivel mesatar i gjuhës Angleze;5) Paraqitje në nivel maksimal;6) Aftësi dhe standarde të larta shërbimi tek klientët;7) Edukimi: Shkolla e Mesme.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Kameriere” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 25/05/2020
e kenaqshme

KAMARIER Cafe De Cuba Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme dhe siguracione |

Me eksperience pune. Kandidatet te jene me banim afer zones, Adresa: Unaza e Re, Astir

Botuar më 22/05/2020
E kenaqshme dhe siguracione

KAMARIER Hotel Butique LAS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kete njohuri dhe nga banaku., Adresa: kompleksi Dinamo, Tiranë

Botuar më 22/05/2020
e kenaqshme

NDIHMES PICIER/E Pizza Italia Yzberisht

Paga: Page e kenaqshme |

Te jete i/e disponueshem per te punuar me turne, orari 09.00:17.00 dhe 17.00:00.00. Preferohen me banim afer zones, me ose pa eksperience pune, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne vetem ne what"app, Adresa: prane KMY, Tiranë

Botuar më 22/05/2020
Page e kenaqshme

KAMARIER/BANAKIER Bar Coopers Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Nje person qe ti bej te dyja pozicionet. Kushte shume te mira pune. Te jete korrekt dhe te komunikueshem, Adresa: Rr. "Haxhi Dalliu”, ngjitur me Prokurorine e Tiranes

Botuar më 22/05/2020
e kenaqshme

SANITARE Bar Caffe Teatro Kërkon të punësojë

Paga: 10.000 leke |

Puna 4 ore ne dite (me kohe te pjesshme), Adresa: Tek Liqeni Artificial, prane Teatrit Turbina

Botuar më 22/05/2020
10.000 leke

KAMARIER/E Kids Planet Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Iqmet Buzi", 500m siper spitalit te Kafsheve, pa vajtur ne Sauk

Botuar më 21/05/2020
e kenaqshme

BANAKIER/E Kids Planet Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira, Adresa: Rr. "Iqmet Buzi", 500m siper spitalit te Kafsheve, pa vajtur ne Sauk

Botuar më 21/05/2020
e kenaqshme

BANAKIERE Bar Sofia Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, mosha deri ne 50 vjec, Adresa: Rruga Komuna e Parisit, prane EHW

Botuar më 21/05/2020
e kenaqshme
)