Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KAMARIER/E Brix Lounge Bar Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

Me eksperience pune, 20-30 vjec, te i/e interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga Elbasanit, perballe ish kendin e lojrave 7-xhuxhave, Tiranë

Botuar më 22/10/2019
shume e mire

BANAKIER/E Bar Kafe Copper Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme. |

Te kete eksperience pune, Adresa: komuna e parisit, Tiranë

Botuar më 21/10/2019
e kenaqshme.

KAMARIER/E Bar Kafe Copper Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune ,, Adresa: komuna e parisit, Tiranë

Botuar më 21/10/2019
e kenaqshme

PASTRUESE Muzike Live Sol Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Me eksperience pune. Orari punes 22:30 - 04:00, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Komuna Parisit".

Botuar më 21/10/2019
Ofrohet page e kenaqshme

HOSTES Muzike Live Sol Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Me eksperience pune. Orari punes 22:30 - 04:00, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Komuna Parisit".

Botuar më 21/10/2019
Ofrohet page e kenaqshme

NDIHMES BANAKIERE Muzike Live Sol Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Me eksperience pune. Orari punes 22:30 - 04:00, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Komuna Parisit".

Botuar më 21/10/2019
Ofrohet page e kenaqshme

KAMARIER/E Muzike Live Sol Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Me eksperience pune. Orari punes 22:30 - 04:00, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Komuna Parisit".

Botuar më 21/10/2019
Ofrohet page e kenaqshme

BARIST Muzike Live Sol Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Me eksperience pune. Orari punes 22:30 - 04:00, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Komuna Parisit".

Botuar më 21/10/2019
Ofrohet page e kenaqshme

KAMARIER/E Bar New Living Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Tek Inxhinieria e Ndertimit, kompleksi Magnet

Botuar më 21/10/2019
e kenaqshme

BANAKIER/E Bar-Kafe ne ish fushen e Aviacionit Kërkon të punësojë

Paga: 43.000 leke te perfshira dhe sigurimet shoqerore |

Me eksperience pune. Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit, Adresa: Ish Fusha Aviacionit, Tiranë

Botuar më 21/10/2019
43.000 leke te perfshira dhe sigurimet shoqerore
)