Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BANAKIER/E

JOY COFFEE & DRINK

Kërkon të punësojë

Kriteret

Kushte te mira pune

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme dhe siguracione

Kontakte

21 Dhjetori

Botuar më 08/10/2019

)