Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

WEB MARKETING - SOCIAL NETWORK

By Best Shop

Kërkon të punësojë

Kriteret

I Larte
Anglisht
Graphic Design
Minimalisht 2 vite përvojë në dizajn grafik.
Mosha 25 vjec/e – 35 vjec/e
Kohe e plote
• Njohuri rreth rrjeteve sociale si Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn.• I aftë në Adobe Creative Suite.• Aftësi të forta komunikimi, mendimi konceptual, aftësitë e tipografisë dhe dizajnit.• Familiaritet me principet e dizajnit për media të ndryshme dixhitale.• Aftësi për të punuar me efikasitet dhe për të përmbushur afatet në një mjedis me ritëm të shpejtë.• Vëmendje e fortë ndaj detajit dhe aftësi për të marrë kritikë konstruktive dhe rishikime.• Njohuri rreth platformave analitike Hotjar dhe Google Analitycs.• Njohuri rreth website te tipit E-commerce.

Detyrat dhe Pagesa

• Bashkëpunim me ekipin për të siguruar konsistencën e dizajneve në media të ndryshme.• Krijimi i dizajneve, imazhe, template, baner, slider të ofertave/promocioneve sipas planit Marketing të konfirmuar.• Në dijeni të standardeve të teknologjisë dhe industrisë aktuale, mediave sociale dhe tendencave të tregut.• Analize e website nepermjet platformave Hotjar dhe Google Analitycs.• Mbikqyrje nga ana vizuale dhe funksionale e website te tipit e-commerce.
65000 leke bruto
Personat e interesuar të dërgojnë CV. në adresën e e-mail: ass.financ[email protected]

Kontakte

Rruga Sami Frasheri Metropol
Tiranë
ass.financ[email protected]
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 28/09/2023

)