Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETORE SHTEPIE TIRANA TEKNOLOGJI

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 50000 leke plus sigurimet |

Kerkojme punetore shtepie te delijorgji, mosha deri ne 50 vjeçe, duam nje person per kohe te gjate, te perkushtuar dhe korrekte. orari korrik-gusht gjysem dite pune por me pagese te plote. orari shtator-qershor: 10:00-18:00 e hene e premte, te shtunen 10:00-17:00. do merret me te gjitha punet e shtepise dhe do kujdeset per gocen 5 vjeçe kur kthehet nga shkolla dhe ditet qe nuk shkon ne shkolle. kemi nje mace ne shtepi. me shume detaje, gjate intervistes., pranohen intervista deri ne 15 qershor., Adresa: Kompleksi Delijorxhit, Rruga e Kavajes, Tiranë

Botuar më 07/06/2023
50000 leke plus sigurimet

SHOFER Njoftime pune - LAVANDERI TAPETESH Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 leke + siguracion + bakshishe |

Per transport tapetesh. Preferohen me eksperience pune. Mosha deri 40 vjeç, Adresa: Paskuqan

Botuar më 07/06/2023
50.000 leke + siguracion + bakshishe

AGJENT/E TREGTARE Njoftime pune - KOMPANI GJERMANE VIVENSO Kërkon të punësojë

Paga: OFROHET PAGESE BAZE 500 EURO + % |

* ME/PA EKSPERIENCE PUNE. * AVANTAZH: APLIKANTET ÇIFT. * KUSHT: TE KENI MAKINE PERSONALE. - OFROJME: * SEMINARE MOTIVUESE ÇDO JAVE. * TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT! ** KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, STAF I PERKRYER DHE MOTIVUES., Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 07/06/2023
OFROHET PAGESE BAZE 500 EURO + %

AGJENT/E TREGTARE Njoftime pune - "VIVENSO" KOMPANI GJERMANE Kërkon të punësojë

Paga: PAGESA BAZE 500 EURO + % |

* PRANOJME ME OSE PA EKSPERIENCE PUNE. * PERBEJNE AVANTAZH APLIKANTET ÇIFT. * KUSHT I DOMOSDOSHEM TE KENI MAKINE PERSONALE. * SEMINARE MOTIVUESE ÇDO JAVE. * KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, STAF I PERKRYER DHE MOTIVUES. * OFROJME TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT!, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 07/06/2023
PAGESA BAZE 500 EURO + %

OPERATORE Njoftime pune - KOMPANIA GJERMANE ProAqua! Kërkon të punësojë

Paga: OFROJME PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

- OPERATORE NE GJUHEN SHQIPE!, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 07/06/2023
OFROJME PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

AGJENT/E TREGTARE Njoftime pune - "VIVENSO" KOMPANI GJERMANE Kërkon të punësojë

Paga: PAGESA BAZE 500 EURO + % |

* PRANOJME ME OSE PA EKSPERIENCE PUNE. * PERBEJNE AVANTAZH APLIKANTET ÇIFT. * KUSHT I DOMOSDOSHEM TE KENI MAKINE PERSONALE. * SEMINARE MOTIVUESE ÇDO JAVE. * KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, STAF I PERKRYER DHE MOTIVUES. * OFROJME TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT!, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 07/06/2023
PAGESA BAZE 500 EURO + %

OPERATORE Njoftime pune - KOMPANIA GJERMANE ProAqua! Kërkon të punësojë

Paga: OFROJME PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

- OPERATORE NE GJUHEN SHQIPE!, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 07/06/2023
OFROJME PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

AGJENT/E TREGTARE Njoftime pune - KOMPANIA GJERMANE VIVENSO! Kërkon të punësojë

Paga: PAGESA 500 EURO + % |

* ME DHE PA EKSPERIENCE PUNE. * APLIKANTET ÇIFT PERBEJNE AVANTAZH. * KUSHT I DOMOSDOSHEM MAKINE PERSONALE. * SEMINARE MOTIVUESE ÇDO JAVE. * KUSHTE TE PERKRYERA PUNE. * TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT!, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 07/06/2023
PAGESA 500 EURO + %

AGJENT Njoftime pune - KOMPANI GJERMANE! Kerkon: AGJENT TREGETARE!

Paga: PAGESE BAZE 60.000 LEKE + % |

* SEMINARE MOTIVUESE. * TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT. * KUSHT I DOMOSDOSHEM PATENTE DHE MAKINE PERSONALE, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 07/06/2023
PAGESE BAZE 60.000 LEKE + %

AGJENT/E TREGTARE Njoftime pune - KOMPANI GJERMANE! Kërkon të punësojë

Paga: PAGESE BAZE 60.000 LEKE + % |

* SEMINARE MOTIVUESE. * TRAJNIME BRENDA DHE JASHTE VENDIT. * KUSHT I DOMOSDOSHEM PATENTE DHE MAKINE PERSONALE, Adresa: Mbrapa spitalit Amerikan 3. Kontakto ne:

Botuar më 07/06/2023
PAGESE BAZE 60.000 LEKE + %
)