Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SOCIAL MEDIA MANAGER

- Profesionisti - Për një kompani të njohur në fushën e Marketingut&Publicitetit kërkojmë të punësojmë:

Kriteret

•Të ketë njohuri dhe përvojë në përdorimin e Meta Business Suite dhe ADS Manager. •Të ketë njohuri dhe përvojë në përdorimin e praktikave më të mira për reklamim ne rrjete sociale

Detyrat dhe Pagesa

E kënaqshme
•Të punuarit në një mjedis profesional që mundëson zhvillimin e karrierës.Puna është në zyrë.
Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi, dërgoni CV-në dhe Portofolin tuaj në adresën e emailit: [email protected], përpara datës 29 shkurt 2024.

Kontakte

Rruga e Kavajës
Tiranë

Botuar më 22/02/2024

)