Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SPECIALISTE BYREKU Njoftime pune - Byrektore Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 leke |

Te dije te bej byrekun trekendesh paga. Kushte shume te mira pune. Nje dite ne jave pushim, Adresa: Rr. "Bardhok Biba", prane 15 Kateshit

Botuar më 26/03/2023
50.000 leke

SHOFER Njoftime pune - LAVANDERI TAPETESH Kërkon të punësojë

Paga: 45.000 leke + siguracion + bakshishe |

Per transport tapetesh. Preferohen me eksperience pune. Mosha deri 40 vjeç, Adresa: Paskuqan

Botuar më 26/03/2023
45.000 leke + siguracion + bakshishe

NDIHMES FINANCIERE Ofroj pune - KOMPANI PRODHIMI

Paga: e kenaqshme |

PUNONJESE NE DEPARTAMENTIN E FINANCES., kushte të mira pune. mundesi shume te mira te zhvillimit profesional, Tiranë

Botuar më 25/03/2023
e kenaqshme

BANAKIER Ofroj pune - KOMPANI PRODHIMI

Paga: e kenaqshme |

Te jete korrekt dhe i pergjegjshem. Pervoja jo e nevojshme, kushte të mira pune., Tiranë

Botuar më 25/03/2023
e kenaqshme

PJATALARESE Ofroj pune - KOMPANI PRODHIMI

Paga: e kenaqshme |

Nje dite pushimi ne jave, kushte të mira pune., Tiranë

Botuar më 25/03/2023
e kenaqshme

SHOFER Njoftime pune - Kompania Akull shpk, i cila merret me shperndarjen e ujit natyral "Qaf Mali", kerkon te punesoje: SHOFER/AGJENT SHITJESH

Paga: * OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA + BONUSE |

* Te kene patente B dhe C+ Çap. * Prioritet ata që kanë eksperiencë me tregun. * Kandidatet duhen me banim ne Tiranë - Durres, Adresa: Të interesuarit të dergojne me sms të dhenat e tyre ( mini CV). Kandidatet do kontaktohen nga afer per detaje te cdo pozicioni pune.

Botuar më 24/03/2023
* OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA + BONUSE

AGJENT SHITJESH Njoftime pune - Kompania Akull shpk, i cila merret me shperndarjen e ujit natyral "Qaf Mali", kerkon te punesoje: AGJENT SHITJESH / FURNITOR

Paga: PAGESA SHUME TE MIRA, STIMULUESE + BONUSE MUJORE |

* Prioritet ata qe zoterojne Leje Drejtimi AutomjetI, Adresa: Të interesuarit të dergojne me sms të dhenat e tyre ( mini CV). Kandidatet do kontaktohen nga afer per detaje te cdo pozicioni pune.

Botuar më 24/03/2023
PAGESA SHUME TE MIRA, STIMULUESE + BONUSE MUJORE

MENAXHER Njoftime pune - Kompania Akull shpk, i cila merret me shperndarjen e ujit natyral "Qaf Mali", kerkon te punesoje: MENAXHER / AGJENT SHITJESH

Paga: PAGA STIMULUESE + BONUSE MUJORE |

* Eksperienca me tregun perben avantazh. * Te kene patente te klasit B, Adresa: Të interesuarit të dergojne me sms të dhenat e tyre ( mini CV). Kandidatet do kontaktohen nga afer per detaje te cdo pozicioni pune.

Botuar më 24/03/2023
PAGA STIMULUESE + BONUSE MUJORE

SANITARE Njoftime pune - APARTHOTEL Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Rruga e Barrikadave, ish kinema 17 Nentori, tek Galeria, Tiranë

Botuar më 24/03/2023
e kenaqshme

AGJENT AGJENT TURIZMI (SHENDETESOR) - "INSTAMBUL CARE" eshte nje nga Kompanite Lider ne Turizmin Shendetesor ne Turqi. Ne ofrojme nje game te gjere sherbimesh ne fushat e: Mbjelljes se Flokut, Kirurgji Estetike, Bariatric dhe Dentistiri. Per ne,

Paga: * Te ardhura mujore mbi 1000 Euro! |

Gjuhet: ITALIANE; SPANJOLLE; GJERMANE; GREKE; RUMUNE; POLAKE; BULGARE; KROATE . Ju ofrojme: * Ambjente komode. * Staf professional. * Bonuse te larta ne baz te shitjeve. * Rritje profesionale dhe karriere ne shitje ne tregjet internacionale. * Kontrat e rregullt pune. - Kriteret: *Njohuri te mira ne gjuhet e kerkuara. * Aftesi te mira shitese dhe bindese. * Kembengules ne arritjen e targetave. * Plot deshire per te performuar dhe arritur te ardhura te larta., Adresa: Per te aplikuar dergoni CV tuaj ne numrin e WhatsApp +905415571275 ose ne adresen e emailit: [email protected]

Botuar më 23/03/2023
* Te ardhura mujore mbi 1000 Euro!
)