Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHOFER

Njoftime pune - AD DISTRIBUCION

Kërkon të punësojë

Kriteret

Per motorr dhe makine

Detyrat dhe Pagesa

50.000 leke + sigurime
Ofrohen kushte te mira pune

Kontakte

Ish fusha e Aviacionit
Tiranë

Botuar më 25/05/2023

)