Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITESE

DYQAN BULMETI

Kërkon të punësojë

Kriteret

Per dyqan bulmeti. Te kete eksperience pune ne kete fushe.

Detyrat dhe Pagesa

30.000 leke+sigurime shoqerore

Kontakte

Tiranë

Botuar më 20/11/2019

)