Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SANITARE

Njoftime pune - Balfin Real Estate and Hospitality Kerkon te Punesoje: Sanitar/e

Detyrat dhe Pagesa

60'000 lekë + bonuse dhe kushte shumë të mira pune

Kontakte

Green Coast Resort and ResidencesPalas, Vlorë

Botuar më 25/05/2023

)