Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SANITARE

KEAD SH.P.K

Kërkon të punësojë

Kriteret

30 deri ne 45 vjec

Detyrat dhe Pagesa

Me kohe te plote
E kenaqshme
Kushte te mira pune

Kontakte

Kthesa e Kamzes, Rruga Allaman Dervishi

Botuar më 20/11/2020

)