Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SALDATOR

Njoftime pune - PRODHIME REKLAMA

Kërkon të punësojë

Kriteret

* Te kene njohuri ne Saldime. * Ofrohen kushte shume te mira pune

Detyrat dhe Pagesa

PAGA TE LARTA

Kontakte

Porcelan, rr. "Dashamir Fagu".
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 04/02/2023

)